top of page
GELAAT

Bij Fabuleux ervaar je biologische luxe-behandelingen, ontworpen voor alle huidtypes met de producten van Organic Spa.

De gecertificeerd biologische en 100% natuurlijke producten maken deel uit van een aantal specifiek ontwikkelde eigen behandelingen die garant staan voor een complete onderdompeling in de Organic Spa-ervaring.

DSC05173.jpg

Onderstaande gespecialiseerde behandelingen worden ter plaatste samengesteld in jouw bijzijn om zeker te zijn dat de natuurlijk ingrediënten zeer actief zijn.

 • Nourishing & Nurture
  Deze rijke verzorging voedt de dorstige, droge huid en gedehydreerde huid met intense hydratatie en voeding. De zachte, crèmige textuur met biologische karatéboter en cacaoboter helpt om roodheid te verminderen, vocht terug aan te vullen en de huid terug te laten stralen.

   

 • Balancing & Repair
  De Multi-Detox behandeling is ontworpen om te zuiveren en te ontgiften. Het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren voor de ongezonde huid. Het masker bevat kaolin, groene thee-extract, hyaluronzuur en bentoniet. Deze ontgiftende ervaring trekt de onzuiverheden uit het huidoppervlak, verwijdert dode huidcellen en bevordert de celvernieuwing. Vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid zichtbaar te verhelderen en verstevigen. 

   

 • Bio-Hydra Moisture Infusion (met edelsteenroller)
  Een vezelmasker dat de unieke formule van plantenextracten en een sap met hyaluronzuur diep in de huid laat doordringen en insluit om de vochtbalans drastische te herstellen en de huid helemaal terug op te helderen. 

   

 • Radiate & Renew (met Gua Sha)
  Specifieke anti-age verzorging op basis van een fruitzuurpeeling. De massage met de Gua Sha steen zorgt voor een intense lymfedrainage met een instant jong, fris en gelift resultaat.    

 • Jade Vita-Renewal
  De vitamineboost tijdens deze verzorging zorgt voor het stimuleren van de celvernieuwing en het verhelderen van je huidtint. Dankzij de hoge concentratie vitamine C en E zal deze behandeling de jeugdige uitstraling van je huid behouden, herstellen en zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Deze mix van krachtige ingrediënten en de massage met de edelsteenroller zorgen voor een ultieme anti-age verzorging.

   

 • AHA Refining
  Deze actieve verzorging verbetert het herstelproces van de huid. De geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijk AHA zuur en enzymen afkomstig uit fruit en andere botanische bronnen. De peeling helpt de bovenste huidlagen te egaliseren, de huidtextuur te verbeteren en bevat daarnaast verzorgende bestanddelen zoals Aloë Vera en Olijfblad extract die de huid koel en gekalmeerd laten aanvoelen. Deze verzorging is ontwikkeld om je huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit verbeteren en revitaliseren.
  AHA Refining kan ook als kuur (6 behandelingen in 6-8 weken) vraag meer info via Liesbeth.

   

 • Renew & Resurface
  Deze boost van natuurlijke zuren en enzymen zal een intense peeling voorzien. De peeling helpt bij het versnellen van de celvernieuwing om zo huidveroudering tegen te gaan. De huid wordt zachter, egaler en de vochtbalans verbetert.
  Deze verzorging is ook aan te raden als kuur (6 behandelingen over 6 tot 12 weken) vraag meer info via Liesbeth.

*Om resultaatgericht te werken is het aangeraden om elke 6 tot 8 weken langs te komen voor een gelaatsverzorging, zo kan ik zien hoe je huid evolueert.

*Het is absoluut aangeraden om je huid thuis verder te verzorgen met kwaliteitsproducten voor een optimaal en blijvend resultaat.

*de duur van een gelaatsverzorging varieert van 60 tot 90 minuten

GELAATSMASSAGE

met edelstenen of Gua Sha

Gewoon nood aan een leeg hoofd? 

Dan is een gezichtsmassage wat je zoekt!

Kies dan voor een gelaatsmassage

met edelstenen of Gua Sha!

WORKSHOP

"work your skin with Organic Spa"

Hoe gebruik je jouw verzorgingsproducten ?

Waarom kiezen voor bio huidverzorging ?

Welk huidtype heb je ? Hoe voelt je huid aan ?

Of heb je helemaal geen idee hoe je je huid verzorgt?

Al je vragen beantwoord tijdens deze 1 op 1 workshop! 

Ik leg je alles uit van begin tot eind, terwijl je zelf alles doet! 

Zo krijg je direct voeling met de producten van Organic Spa en het gebruik ervan. 

DSC04914.jpg

zomerverlof van 17 juli tem 7 augustus

bottom of page