top of page
ORGANIC SPA 
BIO GELAATSBEHANDELING

Bij Fabuleux ervaar je biologische luxe-gelaatsbehandelingen, ontworpen voor alle huidtypes met de producten van Organic Spa.

De gecertificeerd biologische en 100% natuurlijke producten maken deel uit van een aantal specifiek ontwikkelde eigen behandelingen die garant staan voor een complete onderdompeling in de Organic Spa-ervaring. 

Hiermee garanderen we dat je huid wordt verzorgd met de puurste en meest gezonde ingrediënten.

Maar het gaat verder dan dat, het draait niet alleen om het verbeteren van je huid, ook om het creëren van de perfecte sfeer voor totale ontspanning

We besteden aandacht aan jouw "wellbeing" door een extra massage van de voeten, het hoofd of een massage met edelstenen te integreren.  

Zo komt niet alleen je huid maar ook jijzelf volledig tot rust.

Bij Fabuleux gaat het om het herstellen van evenwicht, innerlijk als uiterlijk.

Laat mij je meenemen op een reis van pure verwennerij voor lichaam en geest

Onderstaande gespecialiseerde behandelingen worden ter plaatste samengesteld in jouw bijzijn om zeker te zijn dat de natuurlijk ingrediënten zeer actief zijn.

NOURISHING & NURTURE
Deze rijke verzorging voedt de dorstige, droge huid en gedehydreerde huid met intense hydratatie en voeding. De zachte, crèmige textuur met biologische karatéboter en cacaoboter helpt om roodheid te verminderen, vocht terug aan te vullen en de huid terug te laten stralen.

 

BALANCING & REPAIR
De Multi-Detox behandeling is ontworpen om te zuiveren en te ontgiften. Het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren voor de ongezonde huid. Het masker bevat kaolin, groene thee-extract, hyaluronzuur en bentoniet. Deze ontgiftende ervaring trekt de onzuiverheden uit het huidoppervlak, verwijdert dode huidcellen en bevordert de celvernieuwing. Vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid zichtbaar te verhelderen en verstevigen. 

 

BIO HYDRA MOISTURE INFUSION (met edelsteenroller)
Een vezelmasker dat de unieke formule van plantenextracten en een sap met hyaluronzuur diep in de huid laat doordringen en insluit om de vochtbalans drastische te herstellen en de huid helemaal terug op te helderen. 

 

RADIATE & RENEW
Specifieke anti-age verzorging op basis van een fruitzuurpeeling. De massage met de Gua Sha steen zorgt voor een intense lymfedrainage met een instant jong, fris en gelift resultaat.  

VITA RENEWAL TREATMENT
De vitamineboost tijdens deze verzorging zorgt voor het stimuleren van de celvernieuwing en het verhelderen van je huidtint. Dankzij de hoge concentratie vitamine C en E zal deze behandeling de jeugdige uitstraling van je huid behouden, herstellen en zichtbare tekenen van huidveroudering verminderen. Deze mix van krachtige ingrediënten en de massage met de edelsteenroller zorgen voor een ultieme anti-age verzorging.

 

AHA REFINING
Deze actieve verzorging verbetert het herstelproces van de huid. De geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijk AHA zuur en enzymen afkomstig uit fruit en andere botanische bronnen. De peeling helpt de bovenste huidlagen te egaliseren, de huidtextuur te verbeteren en bevat daarnaast verzorgende bestanddelen zoals Aloë Vera en Olijfblad extract die de huid koel en gekalmeerd laten aanvoelen. Deze verzorging is ontwikkeld om je huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit verbeteren en revitaliseren.
AHA Refining kan ook als kuur (6 behandelingen in 6-8 weken) vraag meer info via Liesbeth.

 

RENEW & RESURFACE
Deze boost van natuurlijke zuren en enzymen zal een intense peeling voorzien. De peeling helpt bij het versnellen van de celvernieuwing om zo huidveroudering tegen te gaan. De huid wordt zachter, egaler en de vochtbalans verbetert.
Deze verzorging kan ook als kuur (6 behandelingen over 6 tot 12 weken) vraag meer info via Liesbeth.

*Om resultaatgericht te werken is het aangeraden om elke 6 tot 8 weken langs te komen voor een gelaatsverzorging, zo kan ik zien hoe je huid evolueert.

*Het is absoluut aangeraden om je huid thuis verder te verzorgen met kwaliteitsproducten voor een optimaal en blijvend resultaat.

*de duur van een gelaatsverzorging varieert van 60 tot 90 minuten

GELAATSMASSAGE met edelstenen of Gua Sha

Gewoon nood aan een leeg hoofd? 

Dan is een gezichtsmassage wat je zoekt!

DSC04914.jpg

Ontdek in de webshop

bottom of page