top of page
Group_956.webp

Manucurist zet zich elke dag in om voor uw handen te zorgen en tegelijkertijd de planeet te beschermen door schone, groene en innovatieve producten te ontwikkelen, voornamelijk van biologische oorsprong en natuurlijke oorsprong. 🌱
We vertellen u er hier meer over 👇

 • Schone ingrediënten

  We hebben ervoor gekozen om een lijst van controversiële stoffen, voornamelijk afkomstig uit de petrochemie en die risico's kunnen opleveren voor consumenten (hormoonverstoorders, potentieel irriterend, sensibiliserend en zelfs kankerverwekkend...), uit onze formules te weren.

 • Vegan

  Al onze productlijnen zijn gecertificeerd veganistisch door The Vegan Society, die de afwezigheid van dierlijke producten of ingrediënten in de formulering, productie of fabricage van onze producten garandeert.

 • Cruelty free

  In overeenstemming met de Europese regelgeving worden geen van onze producten - of ingrediënten die aanwezig zijn in onze formuleringen - op dieren getest

 • Made in France

  Onze verzorgingsproducten en nagellak worden in Frankrijk geproduceerd en geven de voorkeur aan korte distributiekanalen en lokale leveranciers. Voor de verpakking werken we samen met een ESAT (Etablissement et Service d'Aide par le Travail) dat zich inzet voor een echt MVO-beleid.

Manucurist - Green Flash

bottom of page