top of page
RELAX

Deze verschillende ontspannende massages en technieken zijn veel meer dan alleen een oppervlakkige behandelingen. Het zijn één voor één diepgaande ervaringen die niet alleen de huid revitaliseren, maar ook de geest kalmeren en het lichaam ontspannen.

Vanuit een holistische visie willen we niet alleen de uiterlijke schoonheid verbeteren, maar ook het innerlijke welzijn bevorderen. Het lichaam houdt verschillende vormen van spanning vast, vaak als gevolg van stress, slechte houding of zelfs eerdere traumatische ervaringen.

Kies een moment van zelfzorg om je lichaam de ontspanning te geven die het nodig heeft om te kunnen herstellen en opnieuw in balans te komen.

DSC04952.jpg

MANUELE GELAATSMASSAGE 🤍

Ontdek de verjongende & ontspannende kracht van een manuele gezichtsmassage, een tijdloze techniek die de sleutel vormt tot een ontspannen en jeugdige uitstraling. 

LYMFEDRAINAGE GELAAT

Lymfedrainage is een zeer ontspannende behandeling die een brede waaier aan voordelen biedt en bijdraagt aan een stralende, gezonde huid.

Door zachte, ritmische bewegingen worden overtollig vocht, toxines en afvalstoffen afgevoerd en efficiënt uit het weefsel verwijderd. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd, waardoor de huid voorzien wordt van meer zuurstof en voedingsstoffen, de celregeneratie wordt bevorderd en de huid oogt frisser en jeugdiger.

Ook dankzij het afvoeren van ontstekingsstoffen (chemicaliën/infecties) kan lymfedrainage helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie, waardoor de huid kalmeert en een gezondere uitstraling krijgt.

* vermindering van vochtophoping 

* opname van voedingsstoffen verbeteren - verbeterede celwerking - betere hydratatie

* immuniteit van de huid verbeteren

* detox - verbeteren en verhelderen van uitstraling

* verbeterde bloedcirculatie

* vermindering van ontstekingen (acné, rosacea, eczeem,..)

* hoofdpijn verzachten

* sinisitus verlichten

* stress wegnemen

* herladen bij burnout

*...

ONTSPANNENDE GELAATSMASSAGE MET EDELSTENEN

Diep ontspannende & verlichtende gelaatsmassage met edelstenen.
Dit is meer & diepgaander dan louter een fysieke massage. 
Dankzij de edelstenen wordt er ook op energetisch, emotioneel en spiritueel niveau gewerkt. 

Tijdens de massage wordt op volgende systemen gewerkt: 
lymfesysteem, bloedsomloop, chakra's, acupressuurpunten, meridianen uit de Chinese geneeskunde. 

De combinatie van de massagetechnieken, de werking van de producten en edelstenen zorgen voor een diepe ontspanning. 

VERSTEVIGENDE GELAATSMASSAGE MET GUA SHA

Gelaatsmassage met Gua Sha steen heeft een sculpterende, anti-age werking. 
Dankzij de vorm van de steen kan er heel specifiek gewerkt worden op verschillende zones.
Voordelen: huid verstevigen, lymfe draineren, vocht afdrijven, spanning wegnemen, huidtonus en densiteit verbeteren, rimpels en lijntjes vervagen, afvalstoffen afvoeren.
Het ontspannend gevoel tijdens en na de behandeling krijg je er zomaar bij!

RELAXERENDE VOETZONEMASSAGE

Een voetzone massage is verrassen ontspannen en helend.
Op de voeten bevinden zich heel wat zenuwuiteinden, deze staan in verbinding met verschillende delen van het lichaam. Door druk uit te oefenen op specifieke zones van de voeten, kan een voetzone massage de doorbloeding verbeteren, spanning verminderen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam stimuleren. Dit wordt versterkt door de principes van voetreflexologie, waarbij wordt geloofd dat specifieke reflexpunten op de voeten corresponderen met organen en systemen in het lichaam. Door deze punten te stimuleren, kan een voetzone massage een diep gevoel van ontspanning bevorderen en het welzijn verbeteren.

HOLISTIC PUSLING (lichaam)

Holistic pulsing is een zachte, holistische therapie die gericht is op het herstellen van balans en welzijn in het lichaam door middel van ritmische bewegingen.
Deze zachte bewegingen helpen spanningen los te laten, de energiestroom te bevorderen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Holistic pulsing wordt vaak ervaren als zeer ontspannend en kan emotionele, fysieke en spirituele blokkades helpen oplossen.

bottom of page