top of page
rollersguasha.jpg

White Lotus

holistic beauty

White Lotus is de erkende branche-expert op het gebied van traditionele oosterse cosmetische oplossingen.

Al 15 jaar is White Lotus de toonaangevende pionier in het introduceren van de concepten cosmetische acupunctuur, holistische microneedling, jade rollers, cosmetische cupping en gua sha bij een internationaal mainstream publiek.

De oprichters Anthony en Kamila zijn beiden bestverkopende auteurs en sprekers op het gebied van Traditionele Chinese Cosmetische Geneeskunde.

De bekroonde Witte Lotus huidverzorging assortiment is gemaakt van BioActive-ingrediënten en de beste ethisch geproduceerde, veganistische en dierproefvrije biologische producten.

In de tijd sinds de oprichting zijn de producten van White Lotus op voorraad geweest in high-end retailers, van Harrods tot Jemoli tot Planet Organic. De producten zijn meermaals bekroond en hebben meer dan 3.500 onafhankelijk gecontroleerde positieve recensies ontvangen.

Gebaseerd op de wijsheid en expertise van praktiserende acupuncturisten, brengt White Lotus door het millennium aan kennis, onderwijs en inspiratie uit de eeuwenoude schoonheidspraktijken van de wereld.

Witte Lotus levert:

  • Uitstekende producten

  • Internationale branche-expertise

  • Professionele training in de White Lotus Signature-technieken

  • Bewezen ethiek, diversiteit en duurzaam ethos

  • Duizenden positieve onafhankelijke beoordelingen

  • Uitgebreide aanbevelingen van beroemdheden

White Lotus

bottom of page