top of page

Behind the scenes


Ook voor Fabuleux is 1 september de start van iets nieuws! September en oktober zijn dé maanden waar ik ook achter de schermen druk bezig ben : nieuwe opleidingen, een beurs, tal van nieuwigheden !

In het vooruitzicht :

*Sugaring!!!: Epilaties met suiker… Kwalitatieve epilaties met 100% natuurlijke ingrediënten !

*Polygel : dé revolutie op gebied van kunstnagels !

*Alexami Masterclass: "Beauty simplified by nature". Tijdens deze opleiding zal ik mezelf verdiepen in de minerale make-up van alexami !

*Organics spa tweedaagse : "Luxury through nature"

Organic Spa specialist worden, ik ga ervoor ! Alles over het belang van de biologische huidverzorging, de biologische certificaten, organic spa gamma en behandelingen.

*Hemp Organic Lip tints: Binnenkort zijn deze kleurige, minerale lipbalsems verkrijgbaar! Ze bestaan uit biologisch gecertificeerde oliën en wax met toevoeging van minerale pigmenten. Heel eenvoudig, natuurlijk en gezond!

*Estetika beurs: de sfeer gaan opsnuiven op deze popularie beautybeurs ! Alle nieuwe trends gaan spotten ! One day of fun !

Vol enthousiasme vliegen we erin! De planning is wat drukker door de opleidingen, wees er daarom op tijd bij voor jouw volgende afspraak ! Ik kijk er naar uit om je weer te zien !

Liesbeth

0497 066 122

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page