Je huid verbeteren het kan!


Je huid verbeteren, het kan!

De basis voor een gezonde, stralende huid

is dagelijks reinigen en hydrateren. Zowel 's morgens als 's avonds. Daarnaast is het aangeraden om éénmaal per week

een intensieve verzorging te doen. Dit betekent een peeling gevolgd door een masker. De maskers van Organic Spa bieden niet toxische producten met zichtbaar resultaat. Minstens 70% van de natuurlijke ingrediënten zijn biologisch, jouw garantie op zuiverheid!

Zo verzorg je jouw huid thuis Het is absoluut aangeraden je huid thuis te verzorgen met kwaliteitsvolle producten voor een blijvend resultaat. De producten van Organic Spa zijn dan ook áltijd 100% natuurlijk en minstens 70% biologisch. No nasties here!

* Face Exfoliant

Versterken, gladmaken, revitaliseren

74% certified organic

Deze luxueuze crème scrub verwijdert zachtjes dode huidcellen en onzuiverheden. Face exfoliant helpt de bloedcirculatie te stimuleren en zorgt voor een zachtere, heldere teint.

Geschikt voor alle huidtypes Gebruik: 1 á 2 x per week na je dagelijks reinigingsritueel, gevolgd door een masker.

* Cream mask

Voeden, kalmeren, koesteren

89% certified organic

Dit rijke masker voedt de zeer droge en gevoelige huid. De zachte crème textuur met biologische karitéboter en cacaoboter helpt om roodheid te verminderen, vocht terug aan te vullen en de huid terug te doen stralen. Geschikt voor zeer droge, gevoelige, schilferige huid, couperose Gebruik: na scrub (= face exfoliant)

* Gel mask