top of page

Je huid verbeteren het kan!


Je huid verbeteren, het kan!

De basis voor een gezonde, stralende huid

is dagelijks reinigen en hydrateren. Zowel 's morgens als 's avonds. Daarnaast is het aangeraden om éénmaal per week

een intensieve verzorging te doen. Dit betekent een peeling gevolgd door een masker. De maskers van Organic Spa bieden niet toxische producten met zichtbaar resultaat. Minstens 70% van de natuurlijke ingrediënten zijn biologisch, jouw garantie op zuiverheid!

 

Zo verzorg je jouw huid thuis Het is absoluut aangeraden je huid thuis te verzorgen met kwaliteitsvolle producten voor een blijvend resultaat. De producten van Organic Spa zijn dan ook áltijd 100% natuurlijk en minstens 70% biologisch. No nasties here!

* Face Exfoliant

Versterken, gladmaken, revitaliseren

74% certified organic

Deze luxueuze crème scrub verwijdert zachtjes dode huidcellen en onzuiverheden. Face exfoliant helpt de bloedcirculatie te stimuleren en zorgt voor een zachtere, heldere teint.

Geschikt voor alle huidtypes Gebruik: 1 á 2 x per week na je dagelijks reinigingsritueel, gevolgd door een masker.

 

* Cream mask

Voeden, kalmeren, koesteren

89% certified organic

Dit rijke masker voedt de zeer droge en gevoelige huid. De zachte crème textuur met biologische karitéboter en cacaoboter helpt om roodheid te verminderen, vocht terug aan te vullen en de huid terug te doen stralen. Geschikt voor zeer droge, gevoelige, schilferige huid, couperose Gebruik: na scrub (= face exfoliant)

 

* Gel mask

Herstellen, beschermen, vocht aanvullen

97% certified organic

Versterk je gestresseerde, vermoeide huid met dit intensief hydraterend masker. Verfrist en vult vocht aan terwijl de huid stevig en verfrist aanvoelt.

Geschikt voor gedehydreerde huid, na zonnebankkuur, na zonnevakantie Gebruik: na scrub (= face exfoliant)

 

* Clay mask

zuiveren, verstevigen, vernieuwen

89% certified organic

Een intensief verzorgend masker dat helpt om onzuiverheden naar de oppervlakte te brengen. Verwijdert het te veel aan talg en verbetert de celvernieuwing. Voorkomt verstopte poriën met een kalmerende en helende werking.

Geschikt voor vettere huidtypes met acne of onzuiverheden Gebruik: na scrub (= face exfoliant)

 

Laat je verzorgen in het salon In het salon worden specifieke behandelingen en maskers toegepast. Sommige maskers worden ter plaatse voor jou bereid vlak voor het aanbrengen. Hierdoor zijn de ingrediënten zeer actief, dit zorgt voor een onmiddellijk zichtbaar en intensief resultaat! Om resultaatgericht te werken is het aangeraden om elke 8 weken langs te komen voor een gelaatsverzorging, zo kan ik zien hoe je huid evolueert. Hierbij bespreken we de de gepaste producten voor je huid.

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page