Coming soon...


Coming soon...

Ieder jaar staan er in september en oktober enkele opleidingen op de agenda. Benieuwd van welke nieuwe nieuwigheden jij straks kan genieten? Lees dan snel verder!

Natural Beauty Make-up Master Class Altijd al willen weten hoe je jouw gezicht op een naturelle manier kan opmaken? Laat mij je helpen tijdens deze make-up workshop van Alexami! op donderdag 4 oktober 2018 om 19u30 De make-up van Alexami is 100% plantaardig en helemaal vrij van schadelijke stoffen! *€ 30,00 pp *plaatsen zijn beperkt

Edelsteenmassage, zalig voor gelaat én geest!

Deze weldadige, unieke gelaatsmassage is helemaal nieuw. Ze bevordert de intuïtie, levensvreugde, lichamelijke vitaliteit, positief denken, harmonie, helderheid, celvernieuwing en versterkt het immuunsysteem. Opleiding in sept-okt Beschikbaar in het salon vanaf november

Oosterse massage met kruidenstempels

De lichaamsmassage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. Opleiding in oktober Beschikbaar in het salon vanaf november