top of page

Wishlist


Merry & Bright Het is zo ver, Kerst hangt al helemaal in de lucht. Hierbij geef ik jullie graag enkele originele cadeautips!

What's really in your products? Choose organic!

Zoals je weet werk ik steeds met 100% natuurlijke producten. Waar mogelijk bevatten deze gecertificeerd biologische ingrediënten. Hiermee worden álle chemische, dikwijls schadelijke en onnodige ingrediënten vermeden. Zo kan ik jou garanderen van de meest zuivere, kwalitatieve producten mét een professioneel resultaat! Geef daarom een origineel, gezond en veilig geschenk. Omdat je omgeving het verdient!

 

BESTELLEN EN AFHALEN

Om de rust tijdens afspraken te garanderen, vraag ik om bonnen en cadeaus op voorhand te bestellen. Dit kan best per mail of SMS. (info@fabuleuxschoonheidssalon.com of 0497/066 122) Afhalen kan dan op een afgesproken moment dat voor ons beiden past. Bedankt voor jullie begrip!

 

Organic Spa Skincare Altijd 100% natuurlijk, minstens 70% bio Elk product is net zoals in de natuur ontwikkeld met een specifiek doel. Elk ingrediënt wordt synergistisch samengesteld om resultaat te behalen op de huid, terwijl elk product voldoet aan strikte certificeringsnormen.

Every Day Essentials

* Cream Cleanser * Toner * Face exfoliant * Intense moisture

€ 125,00 ipv € 140,40

 

Good Vibe Factory

Bij Good Vibe Factory gaat het niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Tegenwoordig bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid. Chemische bestanddelen zal je dan ook niet terugvinden in de producten.

Een duurzaam en eerlijk product YOUR HOME, YOUR SOUL, YOUR VIBE Geniet, zoals ik dat doe van deze mooie sfeermakers.

Merry Xmas Giftbox

*Candle 120ml *Roomspray 300ml

€ 39,90 (ook los te verkrijgen)

 

Studio Mino Mineral Cosmetics Net binnen! Deze gloednieuwe lijn minerale make-up vervangt Alexami. Pure mineralen, 100% natuurlijk, vegan, cruelty free. Less is more & we love it!

Studio Mino Lipgloss € 28,00

De intensieve pigmenten gecombineerd met hydraterende natuurlijke en biologische middelen zorgen voor een levendige look met prachtige lippen. De lichte formule glijdt soepel over de lippen en voegt een prachtige glanzende kleur toe.

Minerale Foundation € 32,00

Onze verbazingwekkende Minerale Foundation poeder is speciaal geformuleerd en ontworpen voor alle huidtypes. Deze kwaliteitsvolle Minerale Foundation kan je opbouwen, geeft een perfecte dekking en laat de huid er natuurlijk en stralend uitzien.

 

Cadeaubon

Kies zelf een bedrag of verzorging om cadeau te geven!

De cadeaubon wordt altijd verpakt met de nodige finesse en bijhorende informatie!


Gerelateerde posts

Alles weergeven
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page