Wishlist


Merry & Bright Het is zo ver, Kerst hangt al helemaal in de lucht. Hierbij geef ik jullie graag enkele originele cadeautips!

What's really in your products? Choose organic!

Zoals je weet werk ik steeds met 100% natuurlijke producten. Waar mogelijk bevatten deze gecertificeerd biologische ingrediënten. Hiermee worden álle chemische, dikwijls schadelijke en onnodige ingrediënten vermeden. Zo kan ik jou garanderen van de meest zuivere, kwalitatieve producten mét een professioneel resultaat! Geef daarom een origineel, gezond en veilig geschenk. Omdat je omgeving het verdient!

BESTELLEN EN AFHALEN

Om de rust tijdens afspraken te garanderen, vraag ik om bonnen en cadeaus op voorhand te bestellen. Dit kan best per mail of SMS. (info@fabuleuxschoonheidssalon.com of 0497/066 122) Afhalen kan dan op een afgesproken moment dat voor ons beiden past. Bedankt voor jullie begrip!

Organic Spa Skincare Altijd 100% natuurlijk, minstens 70% bio Elk product is net zoals in de natuur ontwikkeld met een specifiek doel. Elk ingrediënt wordt synergistisch samengesteld om resultaat te behalen op de huid, terwijl elk product voldoet aan strikte certificeringsnormen.

Every Day Essentials

* Cream Cleanser * Toner * Face exfoliant * Intense moisture

€ 125,00 ipv € 140,40

Good Vibe Factory

Bij Good Vibe Factory gaat het niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Tegenwoordig bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid. Chemische bestanddelen zal je dan ook niet terugvinden in de producten.