Eco Tan, natuurlijk bruinen zonder zon!


Eco Tan by Sonya

Certified Organic Tanning and Body Care

Eco Tan by Sonya is het eerste merk dat natuurlijk en biologisch gecertificeerde zelfbruiners op de markt bracht in 2011. Daarnaast beschikken ze ook over een lijn voor het lichaam die aan dezelfde voorwaarden voldoet. Na het ontdekken van een huidkanker, onderzocht de oprichtster (Sonya Driver) de ingrediënten op haar cosmetica. Ze kon niet geloven wat ze hierin vond aan schadelijke stoffen, ook bij merken die beweerden natuurlijk of bio te zijn! Het bedrijf specialiseerde zich er dan ook in om een gezonder, diervriendelijk en milieuvriendelijk eco-assortiment te creëeren. Eco Tan staat voor transparantie en authenticiteit, deze tonen ze aan dankzij erkende certificaten.

Tanners

Verkrijg een mooie, geloofwaardige bruine tint op een natuurlijke manier met de award-winnende lijn die zowel topproducten biedt voor gelaat en lichaam!

Face Tan Water

* Zelfbruiner voor het gelaat * Gebruik 2 tot 3x per week in plaats van je toner! * Rijk aan vitamine C voor een heldere huid * Zorgt voor een mooie zonnige teint * Geschikt voor alle huidtypes, ook vette of acné-huid

€ 35,95