top of page

Gua Sha, dit moet je proberen


Gua Sha Gelaatsverzorging

Heb jij al gehoord van Gua Sha? “Gua sha” betekent “zachtjes schrapen” of "gladstrijken van de huid". Zoals je weet ben ik altijd op zoek naar 100% natuurlijke producten en technieken. Ik ben dan ook geen fan van spuitjes, botox, chemische, ongezonde vulmiddelen en ingrediënten om je huid er jonger te laten uitzien. Daarom kies ik voor deze natuurlijke huidverbeteringstechniek. Het feit dat deze eeuwenoude massage helemaal hot is bewijst dat het zijn effect niet mist! En dat mocht ik, samen met één van mijn klanten ervaren. We ondergingen beiden de volledige gelaatsverzorging, we waren oprecht onder de indruk. Na de verzorging had onze huid een mooie glow, zagen we er frisser uit én waren bovendien onze lijntjes en rimpels minder diep. Voor mezelf viel het op dat ik minder make-up gebruikte omdat mijn huid er simpelweg egaler en beter uitzag na de behandeling!

 

Voordelen Gua Sha verzorging: - Liftend effect - Tonus verbeteren - Bloedcirculatie verbeteren - Fijne lijntjes en rimpels verminderen - Intensief en grondig resultaat - Ontgiften dankzij lymfedrainage - Frisse uitstraling stimuleren - Donkere kringen, wallen en kraaienpootjes verminderen

 

De Gua Sha steen die ik gebruik is handgemaakt en bestaat uit de meest kwalitatieve rozenkwarts. Dit is de steen van he

t hart(chakra), van onvoorwaardelijke liefde, troost en schoonheid. Rozenkwarts bij je dragen of gebruiken zorgt ervoor dat je jezelf gemakkelijker openstelt om liefde te geven en te ontvangen.

 


Gerelateerde posts

Alles weergeven

Wishlist

Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page