top of page

Een boost van hydratatie voor iedereen!


Tijdens de maand november zetten we hét nieuwe serum van Organic Spa in de kijker. Hierbij hoort ook een ongelofelijk deugddoende verzorging met HYDRATATIE als hoofddoel!

Het Serum: BIO HYDRA SERUM +

Dit ultiem hydraterend serum revitaliseert de uitgedroogde en vermoeide huid. Je huid krijgt een gezondere en jeugdige uitstraling door de infusie van vocht en hydraterende voedingsstoffen die de behoefte van elke vochtarme huid perfect tegemoetkomen. Dankzij de biologische extracten en actief hyaluronzuur zal het serum bijdragen tot een langdurige hydratatie en bescherming van ieders huid.

*Ik laat je graag het serum aanvoelen, dan ervaar je ook meteen de heerlijk frisse geur én textuur!

Het Masker: BIO HYDRA MASK

Een op-en-top hydraterende verzorging waarbij het vocht wordt ingesloten in de huid! Het vliesmasker zit gedrenkt in een capsule boordevol actieve bestanddelen (zie foto). Het vlies wordt rechtstreeks op je huid aangebracht, zodat je volop van dat heerlijk masker kan genieten!

Het vult de dorstige huid terug aan met een ongelofelijk resultaat! De huid ziet er opnieuw stralend, jong en gehydrateerd uit!

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page