top of page

Gloednieuwe therapie met Jade Rollers


Fabuleux Schoonheidssalon introduceert:

Jade Roller Therapy

Jade: edelsteen met therapeutische werking

Jade is een reinigende en beschermende edelsteen. De energie van deze steen brengt harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. Jade bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve gevoelens los te laten. Het bevordert liefde, verzorging en tolerantie. Fysiek heeft jade een sterk zuiverende en ontgiftende werking. Deze edelsteen brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit je lichaam.

Jade: voordelen voor de huid

De Jade rollers van Organic Spa zijn kleine, smalle rollers die worden geïntegreerd tijdens je gelaatsverzorging. Ze bieden tal van voordelen, zoals:

  • Sterk zuiverende en ontgiftende werking op je lichaam, huid.

  • De techniek verbetert je bloedsomloop en je lymfatische drainage.

  • Helpt bij het uitstrijken van je rimpels, geven je lichaam en geest een boost én voorkomen ook rimpels in de toekomst.

  • Verkoelen en kalmeren je huid met een heldere huid als resultaat.

  • Producten worden sneller opgenomen tot diep in je huid.

  • Je voelt meteen de werking en het resultaat is duidelijk zichtbaar.

Jade Roller Therapy met Organic Spa

Jade Age Vita-Renewal Treatment € 90,00

Deze behandeling bevat als hoofdingrediënten Gotu Kola, Matcha groene thee en een krachtige dosis vitamine C. Gotu Kola stimuleert de circulatie terwijl Vitamine C helpt bij het verhelderen van de huid. De groene thee is een krachtig antioxidant. Deze mix van ingrediënten en de jade rollers zorgen voor een ultieme anti-age verzorging! Je huid ziet er egaal, stralend en jong uit!

Jade Bio Hydra Mask Treatment € 75,00

Het speciale vezelmasker zorgt ervoor dat de ingrediënten diep in de huid doordringen en worden ingesloten. Het sleutelingrediënt hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in de huid, versterkt de productie van collageen en elastine en geeft een ware vochtboost. Tijdens het inwerken van het masker wordt de massage met de jade rollers toegepast zodat het hyaluronzuur nóg actiever wordt. Snel, voelbaar en zichtbaar resultaat is zeker!

Roll with Organic Spa

Gerelateerde posts

Alles weergeven
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Gerelateerde berichten
bottom of page